Кои сме ние


„Джи Ви Ти ЕООД“ - ключарско ателие

Валери Георгиев – член на Националния съюз на ключарите в България и на занаятчийската камара.
Христо Маринов – член на занаятчийската камара в Пловдив.
Огнян Кръстев – оторизиран монтажник на продуктите на GERDA TITAN

Основния предмет на дейност на фирма „Джи Ви Ти ЕООД“ е в сферата на ключарските услуги – аварийно отваряне на врати, сейфове и автомобили, продажба, монтаж и ремонт на заключващи устройства и изработка на ключове за тях, изработка на автомобилни ключове.
Служителите ни са с повече от 15 години опит в професията и са на разположение всеки ден за да Ви консултират и предложат индивидуално решение за повишаване нивото на Вашата сигурност, каква брава и/или ключалка да монтирате и коя е най-подходяща за Вашата врата.
Официален сервиз сме на водещи български и европейски производители на високо технологични и прецизни заключващи системи с най-висока степен на сигурност. Оторизирано ателие за изработка на ключове със защита от нерегламентиран дублаж – заготовките за ключовете са с патентован профил , разпространението им е под контрол, а ключове се изработват поименно и само с карта на ключалката : „МАУЕР ЛОКИНГ СИСТЕМС“ – NW4, NW5, MLS, DT1; „KABA“; „GERDA TITAN“.
Оторизиран сервизен център сме на едни от най-големите производители на качествени блиндирани и интериорни врати в България : „АКАЗА“ ООД – врати с марка „Солид“ и „ОПТРОНИКА“ ЕООД – врати с марка „Диадоорс“
Стремим се да поддържаме в наличност почти всички модели брави и ключалки, разпространени на българския пазар, както и с почти всички видове заготовки за изработка на ключове, за да можем да отговорим във всеки един момент на търсенето на нашите клиенти.
Пишете ни
Попълнихте ли всички полета?